Origins 1924 | Sita Murt Oficial
ENVIAMENTS I DEVOLUCIONS GRATUÏTS
La meva compra ( 0 )
team sita

Els origens de la firma Sita Murt es situen l’any 1924 quan Antonio Esteve Aguilera inaugura la fàbrica tèxtil. La marca dóna un gir radical
quan, als anys 80, s’hi incorpora la dissenyadora Sita Murt, dona de Toni Esteve Enrich, que aporta una nova personalitat al disseny.
La consolidació té lloc a l’any 2004 llançant la marca Sita Murt com a firma de moda internacional.
Les col.leccions Sita Murt es venen en més de 40 països de 4 continents.

sita murt

1924: Fundació de l’empresa Hijo de José Enrich.

Anys 40: Adquisició de maquinària de punt circular i trasllat a la seu actual, al carrer Sor Rita Mercader 22 d'Igualada. S’incorpora la segona generació de la família Esteve al negoci.

Anys 50: Període d'ampliació de les unitats de producció.

Anys 60: Creació de l'empresa Esteve Aguilera S.A. Modernització i optimització de la producció, orientada a la confecció de peces de punt per a home i dona.
La tercera generació de la família Esteve s'incorpora a l'empresa i el 1966 el nét del fundador, Antoni Esteve Enrich, es casa amb Sita Murt.

Anys 70: A l’empresa cada vegada es dominen més les tècniques del gènere de punt. A finals dels anys 70 Sita Murt comença els seus estudis de disseny.

Anys 80: Primers dissenys de Sita Murt. El 1984 mor Antoni Esteve Enrich i Sita Murt acaba posant-se al capdavant de l'empresa familiar. A partir d'aquest moment l'empresa aposta pel disseny i la moda per a la dona i comença a participar en passarel•les de moda, com la Gaudí de Barcelona.

Anys 90: La quarta generació de la família Esteve s'incorpora a l'empresa.

Any 2004: Creació de la marca Sita Murt i inici d'un pla d'expansió nacional i internacional amb l'obertura de botigues pròpies.

Any 2008: Sita Murt és nominada a Català de l’Any.

Anys 2010-11: Obertura d'una botiga al barri Le Marais de París i de primeres franquícies a Xile.

Any 2013: Remodelació de les oficines centrals.

Any 2014: Retorn a la Passarel•la 080 de Barcelona, després de diversos anys desfilant a La Cibeles de Madrid.

Any 2015: Al mes de desembre del 2014 mor Sita Murt. Els seus fills Toni i Isabel Esteve assumeixen la direcció de l'àrea creativa i de disseny, respectivament. Sita Murt comença un pla d'expansió en nous mercats internacionals, com els USA.

Any 2017: La societat Knit Feelings S.L adquireix el 100% d'Esteve Aguilera, propietat de la marca Sita Murt/ per impulsar el seu creixement internacional i la venda online.

sita murt