2017


A pel nou any! Hem començat el 2017 amb la mateixa energia i il·lusió amb la que vam treballar tot el 2016, per a seguir creixent, millorant i aconseguir totes les noves metes que ens proposem.


Estem molt contents amb els resultats obtinguts durant el 2016, sobretot, per les 3 noves obertures de botigues a Girona, Palma de Mallorca i al barri del Born de Barcelona, i també, per l’ampliació i consolidació de la nostra xarxa de distribució internacional i del canal multi-marca, on destaquem especialment els progressos a USA. Tot gràcies al nostre equip de vendes i export que treballa sense descans per a que Sita Murt estigui present cada dia a més racons del món.


Per la seva part, l’equip d’I+D i disseny segueix en constant desenvolupament, on la creativitat és el motor que els porta a superar-se dia a dia i seguir sorprenent-nos en cada col·lecció. Sempre fidels a les tendències, la seva passió pel punt els porta a crear noves estructures, combinant noves qualitats i textures que cuiden fins al més mínim detall.


A més a més, tenim moltes sorpreses pel 2017 que estem segurs que us encantaran, avui ens agradaria compartir amb vosaltres un petit avanç aquí en exclusiva. La nostra nova col·lecció Tardor Hivern 2017 Beatnik Beauty presenta una col·lecció càpsula en la que portem molts mesos treballa’n-hi i que promou la producció de proximitat amb peces molt especials fetes integrament al nostre taller situat a Igualada. Estem segurs que serà un èxit, a nosaltres ja ens té enamorats!


El ritme i el creixement de les nostres xarxes socials els marqueu vosaltres, el recolzament i la fidelitat que ens doneu fa que treballem, evolucionem i sobretot, compartim amb il·lusió els nostres tallers a botigues, promocions online, notícies, obertures de noves botigues i un llarg etcètera.


Moltes gràcies i feliç 2017!