Amb què es fan les millors peces de punt?


                                     
Funcionals, càlides, versàtils, lleugeres ... les peces de punt s'han obert pas en el nostre armari i són un must per a qualsevol temporada.

Ara que la tardor s'ha imposat, s'utilitzen materials que aporten calidesa a la peça, tot i que no és l'única qualitat que busquem en el punt. També és important que les peces siguin lleugeres, còmodes i el manteniment sigui fàcil, per això és molt important escollir el material adequat per a cada peça.

Et deixem una petita mostra dels materials que hem treballat aquesta temporada:
 
Llana merino
Aquesta llana de gran qualitat té moltes propietats, però segurament les més destacades són la seva finor (no irrita), la seva suavitat al tacte i la seva calidesa.

És una fibra fàcil de treballar i de mantenir i gràcies a ella es poden aconseguir molts acabats diferents en funció de l'estil de la peça.

Trobaràs fàcilment llana merino en la nostra selecció TRICOT DAYS

És molt comú combinar la llana amb cotó o l'acrílic. Gràcies a aquesta tècnica, es poden crear composicions més creatives en el teixit i li dóna al teixit molta més versatilitat en la confecció.

Busquem la proporció perfecta de cada material perquè les peces siguin més còmodes, elàstiques i lleugeres sense perdre la seva qualitat.
Llana d'Alpaca
És d'una finor i suavitat excepcionals. A més de ser molt més càlida que la llana convencional, té una brillantor que es manté malgrat els rentats. Una altra dada curiosa és que, a diferència de la llana d'ovella, la fibra d'alpaca gairebé no conté lanolina, el que la fa pràcticament hipoalergènica i perfecta per persones sensibles a la llana.

Trobaràs llana d'alpaca a les nostres peces més esponjoses i càlides del TRICOT DAYS.

També es pot combinar amb llana merino o amb fibres sintètiques en funció de la textura o elasticitat que es busqui en el moment de confeccionar el teixit.

 
Encara tens dubtes sobre quin tipus de llana t'agrada més? La millor solució és que les toquis, provis i combinis en qualsevol de les nostres botigues Sita Murt /. Les nostres expertes t'assessoraran sobre estil i combinacions i et donaran tots els detalls que necessites saber sobre el seu compte.