Arriba Sant Jordi! Et regalem un llibre i una rosa.


És Sant Jordi! Una festa de llibres i roses que a Sita Murt vivim intensament. Com cada any, per cada compra que feu a les nostres botigues us regalarem un llibre* i una rosa. En aquesta ocasió, hem escollit un llibre molt especial: “La dolça revolució” de Josep Pàmies. Es tracta d’un assaig sobre salut i alimentació, on s’explica el poder de les plantes medicinals i del canvi de paradigma que significa tenir en compte un estil de vida més proper a la natura, lluny dels químics i dels pesticides.

Josep Pàmies (Balaguer, 1948) és tot un personatge. Agricultor, investigador i savi coneixedor de les propietats de cada planta, és un gran defensor de l’agricultura ecològica i impulsor de l’ús de l’estèvia. Des del seu hort de Balaguer, distribueix i ven plantes i flors de tot tipus, totes elles tractades sense químics i amb una oferta de medicinals extraordinària.

La “Dolça Revolució” significa que, en contra de les revolucions violentes i dures que han sacsejat el món, la revolució de les plantes medicinals i, en general, de l’agricultura ecològica, és una forma d’entendre la vida completament diferent, més connectats amb la terra i més conscients.

A nosaltres ens ha agradat molt el missatge del llibre. Esperem que el gaudiu molt!

(*) Per compres a partir de 80€, botigues i eshop.