Coat Days - Escull l'abric perfecte


El fred ha arribat per quedar-se i des de Sita Murt/ volem proposar-te algunes idees perquè puguis abrigar-te aquesta temporada. Els abrics són una peça imprescindible en el nostre armari d'hivern i necessitem que s'adaptin al nostre dia a dia, però sense oblidar-nos de les ocasions especials.

1. Abric Jacquard: el toc de vitalitat

Com ja hem comentat en un post anterior, el jacquard és una tècnica especial que ens permet crear un dibuix al mateix temps que es fabrica la tela. D'aquesta manera s'aconsegueix combinar colors i estructures que donen una mica més de vitalitat als nostres looks. 

Per exemple, portant-ho amb un total black look combinant-lo amb un vestit negre lleuger, l'abric jacquard aportarà més vitalitat i lluminositat al teu look elegant i femení. 
 

Aprofitant dues peces bàsiques infal·libles, com uns jeans i brusa bàsica, un abric jacquard a l'estil minimal com el que et proposem, és perfecte per donar-li un toc més casual.


2. Abric oversize per estilitzar

Has provat de jugar amb diferents volums? 


Un abric oversized de tall recte t'aportarà un efecte més estilitzat si ho combines amb els teus jeans preferits o si arremangues una mica els punys. 


En l'equilibri està el secret!


 

3. Amplia la teva paleta de colors!


I finalment… afegeix color al teu look

Consell que et donem per sortir dels tons més freds i ampliar la teva paleta amb colors.

Combina les teves peces de tons neutres  amb colors com el burn orange o el deep green. Aquest hivern ve carregat de colors vibrants!


Encara tens dubtes? Els/les nostres/as experts/es poden ajudar-te a escollir l'abric ideal i a combinar-ho amb la teva roba preferida. Visita les nostres botigues Sita Murt/ i deixa que t'assessorem sobre els abrics i jaquetes més càlides de la temporada.