COLORS WEEK


Si vols estar informada de les totes les novetats de la nostra col·lecció, les últimes tendències i els colors que es porten aquesta temporada, vine a descobrir la Colors Week a les nostres botigues des del dilluns 14 fins al dissabte 19 de novembre.


Durant aquesta setmana, volem presentar-te tots els models que s’han creat en base als colors clau de la col·lecció Tardor- Hivern 2016/17 i, a més, com t’afavoreixen segons la teva figura, color de cabell i to de pell.


Per a crear Freedom’s Mood FW 16/17 hem viatjat al anys 70, on les figures com Ali MacGraw i Peggy Lipton aporten aquest esperit lliure i ple de sensualitat i feminitat, que juntament amb la subtilesa de les notes musicals de Frank Zappa complementen la col·lecció.


Cada una de les peces, transmeten aquestes sensacions a través dels teixits, dissenys i colors que la conformen: vestits amb viscoses infinites, sedes amb brodats preciosos, bruses fluides, que conviuen juntament amb el punt de jacquards, llanes perfectes, abrics i capes amb dibuixos gràfics.


En la paleta de colors conviuen marrons càlids amb vermells súper femenins i el cru ens aporta el toc de llum a la col·lecció.


ECRU: es la llum de la col·lecció . Els colors més tradicionals son icònics a Freedom’s Mood. El cru com a neutre combina al mateix temps que ressalta els altres colors i els jacquards de punt.

RED: El color més vibrant , un vermell molt saturat de color que aporta una pinzellada a la paleta neutre.

NUT: 100% Freedom’s Mood, evoca als 70’s, a Peggy Lipton i Ali McGraw . Forma part de la família dels neutres amb un punt més fashion. En aquesta temporada és el color que ens transporta de ple a la nostra història d’inspiració a l’hora de pensar la col·lecció.

Aquesta setmana et convidem a gaudir sense cap compromís de Colors Week, passa’t per les nostres botigues i deixa’t assessorar pel nostre personal!