colors week

Comencem la Colors Week a les botigues Sita Murt!

Quin color et queda bé? Quines tonalitats es porten aquesta temporada? Aquesta setmana ho pots descobrir, comença la “Colors week” a les nostres botigues. Durant sis dies, de dilluns a dissabte, revolucionem els nostres espais en una aposta per tres colors que formen l’eix de la nostra col.lecció d’estiu:


Ecru: dilluns i dimarts, ens transformem en el nou blanc, un color trencat, indefinit i amb molta llum. Un d’aquells neutres que ens agraden tant. Amb l’ecru la pell es mostra delicada i les faccions són més dolces. Els valors associats amb l’ecru són serenitat, decisió i coherència.
Orangine: dimecres i dijous, som aquest taronja intens però també delicat. Una pinzellada d’orangine aporta frescor i dinamisme i un total look d’aquesta tonalitat és una aposta radical per mostrar-se radiant i deixar-se mirar. Aquest color ha de ser a l’armari d’aquesta temporada. L’identifiquem amb alegria, vitalitat i expressivitat.Soirée: divendres i dissabte, el color fosc, que té les qualitats del negre i del blau. Reforça la personalitat de qualsevol look, aconsegueix imposar-se als armaris perquè, senzillament, és la base d’un outfit a qualsevol hora del dia. Si bé sembla un color nocturn, l’hem aplicat a monos, pantalons i tops pensats per portar durant el dia i així aconseguim un impacte enorme enmig dels pastels primaverals. El soirée és personalitat, intensitat i lideratge.
Durant aquesta setmana, el nostre personal a les botigues Sita Murt està a punt per assessorar-te i descobrir quin color et queda bé segons les teves faccions, la teva pell i la teva personalitat. Sense cap compromís, t’ajudem a conèixer-te una mica millor.Portes obertes… t’esperem!