COLORS WEEK SS17
Vols estar informada de les totes les novetats de la nostra col·lecció, les últimes tendències i els colors que es porten aquesta temporada? Visita les nostres botigues aquesta setmana i descobreix Colors Week!


Del 15 al 20 de maig volem presentar-te els models que s’han creat en base als colors clau de la col·lecció Primavera Estiu 2017 i assessorar-te personalment per saber quins d’ells t’afavoreixen segons la teva figura, color de cabell i to de pell.Com observadors i receptors de totes les tendències del planeta, en la col·lecció Rhythm and Blends SS17 hem buscat una mescla constant de cultura, textures, colors i volums.


La base de la col·lecció és el joc del punt i els teixits camaleònics que tenen com a resultat textures molt contrastades. Plena de patrons delicats, s’expressa en colors blau indi, blau aigua, ocre cúrcuma i vermell goji, i un toc cítric omple els tons més naturals com el blanc, el cru i el color lli.


De tots ells hem destacat aquests tres colors, molt presents en tota la col·lecció:


MAGRANA color càlid amb un lleuger matís rosat. És el color més vegetal i intens pel lli i el cotó. 


BROWN SUGAR color neutre renovat que combina perfectament amb tots els colors de la col·lecció.


BLAU ÍNDIGO blau intens que ens transporta a l'estiu, al mediterrani. Treballem el blau en tots els matisos i el mesclem amb el blanc i el nude. Et convidem a gaudir sense cap compromís de Colors Week, passa’t per les nostres botigues i deixa’t assessorar pel nostre personal!