COSTA BRAVA FASHION WEEK 2016


Aquest dissabte vam tenir el plaer de formar part de la segona edició de Costa Brava Fashion Week, en la desfilada que es va fer a benefici de la Fundación Vicente Ferrer.


L’esdeveniment cultural de moda de la Costa Brava compta aquest any amb la col·laboració de 080 Barcelona Fashion i va tenir lloc del 5 al 7 d’ agost al Club de Golf d'Aro, Platja d’Aro, Girona.


Moda Catalunya, les firmes participants al Costa Brava Fashion Week i altres firmes com Escada i Marylee Couture ens van acompanyar en aquesta bonica acció solidaria basada en la donació de peces, la venta serà destinada als projectes que desenvolupa la Fundació a la India.


El 100% dels beneficis obtinguts amb la venta de les peces donades serà destinat al sector Mujeres, que té com objectiu general promoure la igualtat de gènere en tots els àmbits de desenvolupament on la Fundació està present.


La Fundación Vicente Ferrer és una ONG de desenvolupament compromesa amb el procés de transformació social de comunitats vulnerables i en risc de exclusió d’una de las zones més pobres i necessitades de la India, als estats d’ Andhra Pradesh i Telangana.


Volem expressar la nostra gratitud a la organització per convidar-nos a ser part d’aquesta bonica i solidaria acció i, també agrair a tots els assistents i a les firmes que ens van acompanyar en aquesta desfilada tan especial. Però sobre tot, agrair enormement i felicitar a la Fundación Vicente Ferrer per la tasca que porta a terme a la India i desitjar-los molts èxits en tots els seus projectes.


Moltes gràcies a tots!