Esdeveniment exclusiu amb Piluka de EchegarayEl passat 27 d’octubre, vam celebrar un esdeveniment exclusiu a la nostra botiga de Barcelona, a Mestre Nicolau, 18. L’acte va ser tot un èxit gràcies a la participació de Piluka de Echegaray, experta en Assessoria d’Imatge i Personal Shopper.


Durant l’esdeveniment, Piluka ens va informar sobre totes les tendències d’aquesta temporada i com adaptar-nos a elles, també, va explicar com crear un look perfecte segons la nostre professió i va mostrar els millors bàsics de Sita Murt, per crear un fons d’armari perfecte. Una de les idees principals que va destacar va ser sobre la primera impressió “és la més important, per això ens hem d’esforçar al màxim i saber què és el que ens afavoreix i el que no”.


A més a més, l’equip de Retail Sita Murt va presentar en exclusiva la col·lecció Catwalk Edition, la nostra col·lecció càpsula més especial formada per peces úniques de la desfilada Freedom’s Mood FW16.


L’esdeveniment, va tenir una gran acollida per part de les assistents, les quals van estar molt actives i participatives. Entre les convidades hi havia influencers, bloggers, clientes i amigues de la marca.


Piluka de Echegaray és una persona molt propera i agradable a la vegada que professional, amb més de 15 anys d’experiència en el món de l’estudi de la imatge personal, és formadora al seu propi institut i conferenciant des del 2014. Sap com ajudar al client, per crear la millor versió d’ell mateix.


Des de Sita Murt volem agrair l’ajuda i participació a Piluka de EchegarayAnna de CodorníuLindt Chocolate i Harold Abellan Photographer, per oferir els seus meravellosos productes, el seu temps i les seves fotografies en aquest esdeveniment tan especial. 

Fotografies de Harold Abellan Photographer.