Festa de presentació - Col·lecció tardor - hivern 18/19

El vespre del 4 d'octubre vàrem celebrar a la botiga de Sita Murt del carrer Mestre Nicolau de Barcelona la festa de presentació de la nova col·lecció Tardor - Hivern 18/19.
Moltes Lovers van acudir a l'esdeveniment per descobrir en primícia les noves tendències per aquesta temporada. Les nostres companyes de l'equip de disseny varen presentar la col·lecció Nina, inspirada en la compositora i cantant nord-americana Nina Simone.

Aquesta col·lecció es defineix per el seu eclecticisme, la combinació de conceptes i idees perquè cada dona pugui expressar la seva personalitat. En aquest moment l'equip de disseny ens van explicar en què consisteixen aquestes combinacions, tant en materials com en concepte de peça. Les nostres encarregades de botiga estaran encantades d'ajudar-te si vols viure aquesta experiència en primera persona. Apropa't a qualsevol botiga Sita Murt!
Durant l'actuació del grup de pop/rock Alison Darwin, les nostres Lovers van gaudir del sushi (fet al moment!) de @AtmetllerOrigen i del cava ben fresquet de @Codorniu mentre comentaven amb el nostre equip de dissenyadores les seves impressions sobre la nova col·lecció, les tendències del moment i se suggerien unes a altres combinacions i looks per a diferents ocasions.
 
Totes les nostres Lovers van gaudir de la vetllada i es van endur amb il·lusió el seu detall. Per a les Lovers que no vau poder assistir, no us preocupeu! Estem preparant més esdeveniments i sorpreses perquè totes podeu gaudir de l'experiència Sita Murt. ¿Encara no ets Lover? Aprofita i registra't per estar sempre informada de les nostres activitats i gaudir dels avantatges que suposa ser una Sita Lover.
 
Fes-te en Sita Lover