Green Poem Col.lecció Primavera 2018
Green Poem


La col·lecció SS18 de Sita Murt es tenyeix de verd a color, textura o concepte.

Viure en verd es converteix en els últims anys en una cosa imprescindible. Som en definitiva el que estem buscant, el respecte absolut per la natura, el que mengem, tornem als nostres inicis i cuidem el nostre cos des de dins, el que vivim, buscant una actitud relaxada i creativa, gaudint de les petites coses sense ostentacions.

Així des d'aquest punt de vista es va teixint una col·lecció natural i chic al mateix temps.

Hem seleccionat matèries vegetals com llis i cotons i escollim colors que d'alguna manera ens transporten al natural.
Treballem els detalls de manera senzilla sense extres que ens donen a la peça una aura especial.

Acabem les peces de teixit i de punt en rentats suaus que mostren tota la textura de les fibres, buscant arrugues naturals en el lli, tactes suaus en el cotó o viscoses que es barregen amb llis i cotons per potenciar la fluïdesa.Basem la col·lecció en les matèries vegetals com el lli i el cotó, tant en punt com a circular i en el teixit. Hem buscat a la paleta de colors els tons més vegetals.

Hem treballat el punt en la seva majoria en galgues fines. Els fils són de viscosa, lli i cotó o cotó 100% molt fi
Treballem com fantasia les ratlles molt subtils en mat brillant o molt gràfiques, contrastades amb negre. També en chambray de voile de cotó en tons "camaieux" oa 100% lli de tons empolsats.

I en estampats, la tendència és floral. D'una banda hem dissenyat un estampat subtil i molt comercial en un moss crep de viscosa i per l'altre banda un estampat floral gran amb tons suaus i sobre la base de voile de cotó
Els colors que descriuen la nostra col·lecció són el Verd chlorophyle com a color vibrant i el daurat com a to sofisticat. El khaki i el blau grisós Fog, són en aquesta col·lecció els neutres foscos.

Blaus cel i aigua combinen amb el blanc. El indigo i el navy treballen com foscos. En aquesta gamma afegim com a toc de color el grana en petites pinzellades
Cru i nude amb tocs de color corda per neutralitzar l'ataronjat "vibrant ornage" i el vermell intens "xarxa burn"

Pots veure el lookbook primavera estiu 2018, aquí, ia la nostra e-shop