Nova Col·lecció SS19 - Writing the blue road trip


"Writing the blue road trip" és la nostra història per aquesta nova col·lecció Spring Summer 2019 de Sita Murt/.

Viatjar per conèixer cultures diferents. Descobrir un nou lloc al món, segons les teves inquietuds i els teus gustos.  És a partir d'aquest concepte que iniciem el nostre viatge per aquesta nova col·lecció.


El lli és una de les matèries protagonistes que hem seleccionat per aquesta temporada, cuidant molt delicadament el seu aspecte natural i d’acabat suau.

Hem treballat el lli en diferents peces de temporada, des de bruses i tops fins a vestits i túniques lleugeres i fresques, ideals per aquesta època de l'any.

Els colors que dibuixen la nostra nova col ·lecció de SS19 " Writing the blue road trip” evident-ment no poden faltar: tons blaus, blancs perfectes, roses empolsinats i plens de llum, colors terra, nudes i ratlles blau marí amb blanc son els exemples que ens marquen la ubicació d'aquesta ruta. 

Sempre tenim present la nostra essència, el punt, però també busquem matèries molt fines de cotó o de viscosa, que és una fibra molt versàtil, de tacte suau i té les mateixes propietats que altres fibres naturals. Les combinem amb el crêpe, que és un teixit amb acabat arrugat que es forma a partir de l'entrecreuat de fils per donar més volum i diferents textures a les peces.

Encara no coneixes la nova col·lecció per aquesta temporada? Descobreix-la a les nostres botigues i a la eShop!