Presentant la col·lecció Uncommon Attitude


Tots els detalls sobre la nostra presentació de la nova col·lecció

El passat dia 19 de setembre, vàrem convidar les nostres Lovers per presentar la nova col·lecció FW19-20, Uncommon Attitude.

L’esdeveniment va tenir lloc a l’emblemàtica botiga del Born de Barcelona on l’Aroa (Store Manager) va introduir el mood de la col·lecció fent un fort èmfasi en el procés creatiu que seguim a sita murt/ a l’hora de dissenyar una col·lecció.
Tots aquests atributs queden reflectits en la nostra nova col·lecció de tardor/ hivern: a través dels teixits d’aparença masculina per exemple, juguem amb patrons i volums molt femenins. A través dels colors i els estampats exclusius reflectim la nostra pròpia Uncommon Attitude i una forta personalitat.

 

La introducció va donar pas a la Sònia (estilista) que ens va proposar looks de tendència i il·lustraven els atributs comentats per l’Aroa. El must de la temporada, els quadres, va ser l’estrella dels looks.


Tot l’esdeveniment es va acompanyar amb el Cava Brut Nature Gran Reserva de Bohigas, un celler elaborador de vins i caves amb més de vuit segles d’història emplaçats al cor de l’Anoia (Òdena). A més a més, vam comptar amb un excel·lent pica pica preparat per l’escola d’hostaleria Hofmann de Barcelona.

 

Per a les Lovers que no vau poder assistir, no us preocupeu! Estem preparant més esdeveniments i sorpreses perquè totes podeu gaudir de l'experiència Sita Murt. ¿Encara no ets Lover? Aprofita i registra't per estar sempre informada de les nostres activitats i gaudir dels avantatges que suposa ser una Sita Lover.