Presentant FW 1718


Gener és el mes de les fires i Sita Murt ha estat present en fires molt importants del món de la moda com Taiwan, París, Amsterdam i pròximament també serem a la Coterie de Nova York.


En primer lloc del 15 al 17 de gener, vam participar per primer cop a la fira Mode in France a Taipei, Taiwan, fet que ens ha permès presentar la nostra col·lecció a les botigues més exclusives de de la illa.


Del 20 al 23 de gener vam presentar la nova col·lecció de Tardor Hivern Beatnik Beauty FW 1718  a la coneguda fira Who’s Next de Paris. Per a nosaltres és molt important assistir a aquestes cites, ja que són fires internacionals de referència al sector. Estem orgullosos de poder dir que portem més de 20 anys assistint i per nosaltres és una plataforma que reforça la nostra marca a les botigues multi-marca europees i alhora ens fa d'aparador pels compradors internacionals.


En les mateixes dates, també vam tindre l’honor d’assistir a la fira Modefabriek, que va tenir lloc a Àmsterdam del 22 al 23 de gener. Es tracta d’una fira en la que gràcies a la nostra constància, edició rere edició, ens permet seguir enfortint les nostres relacions i donar a conèixer la nostra nova col·lecció Beatnik Beauty  al mercat holandès i al públic procedent de Bèlgica i dels països escandinaus.


Volem agrair i felicitar a l’equip de vendes internacionals pel seu esforç i dedicació, que ens permeten seguir creixent com a marca i internacionalitzar-nos cada cop més. I també, agrair la seva presència a totes les persones que ens van visitar a les fires per a conèixer la nostra nova proposta de cara a la Tardor Hivern 2017/18.