Pur, la nova col·lecció tardor-hivern 14-15

La nova col·lecció AW 14-15 es defineix per la dedicació pel punt i pels detalls, en un minimalisme que és l’essència de la col·lecció Pur.

Pur és puresa de colors, de formes, d’acabats perfectes i matèries impecables. La seva essència es troba en la dualitat entre simplicitat i sofisticació.

Sita Murt ha escollit per aquesta col·lecció una combinació exclusiva de materials. En tricot, es combinen angores i finíssimes llanes–alpaca buscant un grafisme monocromàtic. A més, els mohairs quasi transparents i una poliamida on es dibuixen punts estructurats que busquen volums simples, donen un caràcter molt personal a les peces. I en teixit, les sargues de llana–lycra accentuant els detalls i delicats micro-jacquards quasi invisibles en fines viscoses dibuixen peces híper femenines.

La nova col·lecció també recull el retorn dels colors purs i els converteix en protagonistes: la presència d’un perfecte blau prussian, del gris gel i del cru és constant, mentre que l’accent el posa el vital vermell ponsètia