Rhythm & Blends SS17 a 080 Barcelona Fashion
El passat 28 de juny a les 21:00h, vam presentar la nostra col·lecció Primavera Estiu 2017 en el marc de la passarel·la 080 Barcelona Fashion a l’ Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya. El lema RHYTHM & BLENDS vol expressar la llibertat femenina.


La base de Rhythm & Blends és el joc del punt i els teixits camaleònics que tenen com a resultat textures molt contrastades. Hem creat aquestes textures jugant amb llins cablejats, cotons, fils arrissats i delicats serrells en un fi cotó crêpe en tricot. Jacquards plens de mestissatge, donen ritme i mescles a la col·lecció.


Vam tenir el plaer de compartir un dia tan especial per nosaltres amb amics i cares conegudes, clientes i fidels seguidores de la marca. Volem agrair la seva presència a totes les influencers, a les periodistes Helena Garcia Melero i Laia Ferrer, les actrius Cristina Brondo, Nuria Gago, Mariona Ribas, Ruth Llopis, Aida Flix, Georgina Amorós i Júlia Creus, la cantant i actriu Elena Gadel, l’esposa del President de la Generalitat de Catalunya Marcela Topor, l’esposa de l’expresident de la Generalitat de Catalunya Helena Rakosnik, la Consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya Neus Munté, la diputada del Parlament de Catalunya Maria Senserrich i a la Consellera de Governació Meritxell Borràs.


I sobretot, volem agrair-vos a totes vosaltres fidels seguidores i clientes, per fer de la desfilada, un cop més, una vetllada meravellosa.


Moltes gràcies a tots per ser amb nosaltres i regalar-nos el vostre recolzament i afecte.
            

Veure més a 080 Barcelona Fashion