Sales Meeting FW 17/18


Dijous passat 12 de gener es va celebrar el Sales Meeting bianual on es va presentar la col·lecció Beatnik Beauty FW 17/18. L’esdeveniment va tenir lloc al Mercat Princesa de l’emblemàtic barri del Born de Barcelona, un espai gastronòmic modern i acollidor que va crear una atmosfera única i desenfadada on els nostres assistents van gaudir de la presentació i també, varen tenir l’oportunitat de tastar la seva variada proposta de plats.


L’equip de Disseny va presentar, amb l’ajuda de l’equip de Vendes, la nova col·lecció Beatnik Beauty FW 17/18 als nostres agents nacionals i internacionals. Com cada temporada, es va explicar detalladament cada peça que dona forma a la nova col·lecció perquè els assistents poguessin tocar i apreciar cada un dels teixits i detalls que la conformen.


La col·lecció va tenir una calorosa acollida per part dels nostres agents i distribuïdors, motiu pel que estem molt contents i comencem la temporada de vendes amb moltes bones vibracions!Beatnik Beauty FW 17/18


El moviment cultural Beat i la bellesa natural de Joan Báez inspiren la nova col·lecció Beatnik Beauty FW 17/18.


Joan Báez és una cantant, compositora i activista nord-americana que entre les seves lletres va mostrar el seu compromís contra la violència i a favor de la defensa dels drets humans i del medi ambient. Joan Báez va estar molt a prop de la generació Beat, moviment cultural i social que es va convertir en un mode de vida pels joves de Greenwich Village. Femenina i subtil però inevitablement influenciada pels anys 60 i 70, Joan Báez té un estil que ens inspira, recuperant la llibertat de mescles en Jacquard amb detalls molt femenins com punys o colls acabats amb llaçada.


En aquesta col·lecció hem prestat especial atenció a la intensitat del disseny, dibuixant des de peces simples fins a peces molt treballades en detalles i altres peces més especials, buscant un equilibri entre elles.