Sales Meeting Nina AW18-19


Fa unes setmanes vam presentar la nova col·lecció Tardor Hivern 2018-19 al nostre equip de vendes nacional i internacional.  En aquesta ocasió, va ser la nostra botiga Outlet d'Igualada, la ubicació escollida per presentar la col·lecció i acollir als nostres col·laboradors.

Durant la jornada, el nostre equip de disseny va presentar totes les propostes per a la temporada AW18-19.

Cada Sales Meeting és diferent i únic, i és una cita que ens encanta compartir amb els nostres agents i que cada un d'ells pugui veure, tocar i conèixer amb detall totes les peces que confereixen la col·lecció.

Nina, així és com hem anomenat a la nostra nova col·lecció que es defineix pel Eclecticisme, amb inspiració en Eunice Kathlee Waymon, o el que és el mateix, en Nina Simone

La seva forta personalitat, la seva ètnica feminitat, la seva influència cultural, la seva música i en definitiva, la seva barreja d'idees, de conceptes, d'estats d'ànim reflectits en la seva forma d'interpretar el jazz.

En aquesta col·lecció tardor-hivern, des Sita Murt no tractem de dibuixar un personatge, la idea és que cada dona expressi la seva personalitat sense perdre la nostra essència, d'aquí l'eclecticisme.

Confeccionem tota la col·lecció entre suaus llanes i delicades viscoses. Busquem en el punt, fantasies en jaquards geomètrics, jocs de ratlles i asimetries gràfiques i tot aquest món ho Realcem amb teixits fluids i femenins.


Utilitza detalls, discrets i subtils o més evidents és el nostre llenguatge i forma part de la nostra essència.