sales meeting Green Poem SS18


Ahir vam presentar la nova col·lecció Primavera Estiu 2018 al nostre equip de vendes nacional i internacional en el meravellós espai de La Bella a Igualada, una antiga adoberia reformada en un espai de disseny industrial.


Durant la jornada vam poder compartir les noves propostes en les que ha estat treballant durant aquests últims mesos l’equip de disseny. Cada agent va poder conèixer al detall cada una de les peces i aportar el seu granet de sorra, tot mentre gaudíem de les delícies que ens va preparar el càtering Nou Urbisol.


El sales meeting és una cita que ens encanta, ideal per a poder reunir-nos i treballar conjuntament amb l’equip de vendes. Comencem així la temporada de vendes amb positivisme i molta energia!
Green Poem és el lema de la nova col·lecció SS18 que es tenyeix de verd en color, textura i concepte.


Viure en verd es converteix en els últims anys en quelcom imprescindible. Som en definitiva el que caminem, buscant el respecte absolut per la naturalesa; el que mengem, tornem als nostres inicis i cuidem el nostre cos des de dins; el que vivim, buscant una actitud relaxada i creativa gaudint de les petites coses sense ostentacions.


Des d’aquest punt de vista, es va teixint una col·lecció natural i chic al mateix temps. En ella, es converteixen en protagonistes les matèries vegetals com el lli i el cotó i els colors que, d’alguna forma, ens transporten a lo natural.