Shopening Night Valencia


Aquesta passada nit es va celebrar la Shopening Night a València, aquest any la temàtica escollida per l’acte va ser el Nadal, així que tot l’esdeveniment va girar al voltant d’aquesta època màgica de l’any que tant agrada a grans com a petits.


Des de les 8 de la tarda fins a les 12 de la nit els assistents van poder gaudir d’actuacions, música en directe i degustacions, a més a més de sorteigs i de la participació de bloggers i influencers coneguts arreu del territori espanyol.


Com en cada edició, des de Sita Murt hem estat presents en aquest esdeveniment tan especial, on vam oferir i mostrar en exclusiva la col·lecció d’edició limitada Catwalk Edition, un conjunt de peces úniques que van ser creades expressament per a la passarel·la de moda de Tardor Hivern 2016/17 dins del marc de la 080 Barcelona Fashion, i que només durant aquesta setmana estan a la venda en exclusiva per les nostres clientes de València.


Volem agrair la presència a totes les clientes i amigues de a marca que van acudir a la cita en aquest dia tan especial de shopping, i donar les gràcies a la organització i a Anna de Codorniu per deixar-nos gaudir un cop més del seu magnífic cava.