Sita Murt presenta la seva web amb una gran novetat: la botiga online

Ja podeu comprar online la moda Sita Murt!


Sita Murt obre nova botiga i podeu accedir-hi des de qualsevol lloc: us presentem l'e-shop de Sita Murt.


Com ja sabeu, una de les màximes de Sita Murt és estar a prop de les nostres clientes, per això treballem dia a dia per a adaptar-nos a les vostres necessitats. I sens dubte, una de les necessitats d'avui dia és la possibilitat d'accedir al que ens agrada de manera online. Per això, avui us volem presentar la nova web Sita Murt que inclou, com a gran novetat, botiga online o e-shop: un canal directe per a poder gaudir de tots els models i de l'ambient característic de les botigues físiques de Sita Murt, amb la comoditat de poder realitzar les compres des de qualsevol lloc.

A més, la nova web és més moderna i usable, un lloc on trobar el vostre propi espai i, a més de comprar online amb la comoditat que això comporta, rebre consells d'estilisme, obtenir avantatges a les compres i estar al dia de tots els actes i novetats Sita Murt. I com a punt d'atenció, aquest bloc, que volem que sigui un lloc d'intercanvi d'impressions d'idees, on us informarem sobre actes, desfilades, novetats, més consells sobre looks pensats per l'equip d'estilistes de Sita Murt o assessorament d'estilisme i últimes tendències.

Seguirem informant a la web sobre tradeshows, notícies, etc. I mantindrem una zona amb imatges, informació i lookbook de la col·lecció actual i del proper estiu, ara amb molt més contingut i amb la possibilitat d'emportar-te la roba pràcticament posada, doncs ara està només a un clic a través de la nova e-shop. A més des de qualsevol dispositiu, ja que el disseny innovador i adaptable de la nova web Sita Murt, permet l'accessibilitat també des de smartphone i tablet.

Sita Murt més online que mai!