sita lovers
A sita murt/ ens apassiona la moda però encara ens apassiona més compartir aquesta fascinació amb tu, perquè ens agrada emocionar-te, ens agrada escoltar-te, ens agrada vestir-te, ens agrada compartir.


Fruit d’aquest desig, d’aquesta voluntat de compartir passions i emocions, neix sita lovers. Un nou espai per viure la moda plegats, on compartirem totes les novetats i on podràs gaudir d’avantatges exclusius (recorda que per poder accedir a aquest espai has de navegar identificada amb el teu usuari).


Si no ho has fet encara, registra't aquí i endinsat en el món sita lovers, el nostre particular punt de trobada.


Com a sita lover, a la nostra web o a qualsevol de les nostres botigues, sempre et sentiràs com a casa teva. Rebràs la millor de les atencions i un assessorament personalitzat, a més de gaudir de nous avantatges exclusius:            T’ informarem de les entrades de nous models i en tindràs dret a reserva. I quan un model estigui a punt d’esgotar-se... en restringirem la venda sols per lovers, sols per tu.


En tots els actes o esdeveniments que realitzem, tindràs preferència per assistir-hi i participaràs de manera automàtica en les vendes privades o especials que fem durant l’any. 


I si vols regalar sita murt/ a les persones que més estimes, només ens has de dir a qui i on vols enviar el regal i nosaltres el farem arribar l’endemà mateix.


I també, tindràs promocions especials i descomptes addicionals tot l'any als nostres OUTLETS. Entra a l’univers sita lovers des de la nostra web o a qualsevol de les nostres botigues, i gaudeix des d’ara d’aquests avantatges i... dels que anirem incorporant al llarg de l’any!Prepara’t per un any on no pararem de sorprendre’t!