Tarda de taller amb Carla Zaplana
La tarda de dijous passat 12 de maig vam tenir el plaer de comptar amb la presència de la nutricionista i mentora de salut Carla Zaplana a la nostra botiga de Barcelona situada al carrer Mestre Nicolau. La Carla és una amant dels sucs verds i les seves propietats i ens va delitar amb una xerrada/taller on explica tots els beneficis d’una dieta saludable, i de com els sucs verds poden ajudar a millorar notablement la nostra salut.


Tant nosaltres com les nostres clientes vam quedar encisats amb la frescor, naturalitat i simpatia de la Carla, que ens va fer passar una estona divertida on vam aprendre molt sobre alimentació i salut.


Volem agrair a la Carla el seu temps i la seva vitalitat, tenir-la amb nosaltres va ser una experiència meravellosa i també, volem expressar la nostra gratitud a totes les clientes que ens van acompanyar en aquesta tarda tan especial. Moltes gràcies!


Agraïments a Veritas per col·laborar amb Sita Murt amb els seus meravellosos productes ecològics.

Sita Murt & Carla ZaplanaUs convidem a conèixer una mica més a la Carla i a la seva filosofia, nosaltres estem encantats amb ella i ja estem desitjant preparar i tastar més sucs verds!


Carla Zaplana és nascuda a la Costa Brava i resideix als Estats Units des de fa 5 anys, on té una consulta privada. A més a més, dirigeix tallers d’alimentació, de salut i benestar per a particulars i empreses, i col•labora en premsa nacional i internacional. La seva filosofia come limpio tracta d’una alimentació alcalina, que respecta la combinació dels aliments, lliure de toxines i un estil de vida que ens aporta energia, bellesa, harmonia i salut.


L’any 2015 la Carla va publicar el seu primer llibre Sucs Verds el qual va ser aquell mateix any el 5è llibre més venut de la categoria de No Ficció a Sant Jordi. Aquest 2016, la Carla ha tornat a publicar un llibre basat en nutrició i salut anomenat Superfoods, el qual també ha tingut una molt bona acollida entre els lectors i, per segon any consecutiu, el llibre Sucs Verds va ha estat el 5è llibre més venut de No Ficció a Sant Jordi.


Si voleu saber més sobre ella, visiteu www.carlazaplana.com