Zoom Festival 2016


La setmana passada a Igualada va tenir lloc la 14ena edició del Zoom Festival. El dissabte 26 de novembre, a la gala de clausura del festival, Isabel Esteve va fer entrega del premi Auguri Sita Murt.


En aquesta ocasió el premi el vam entregar a l’actriu revelació del moment Júlia Molins, una jove promesa que ha demostrat el seu gran talent cinematogràfic en pel·lícules com “L’últim dia de febrer”, “Hooked up” i també en series: “Cites” de TV3, “Seis Hermanas” de TVE, entre d’altres. A més a més, de la seva participació en curtmetratges.


El Zoom Festival reuneix des d’importants directors, actors, actrius, fins a promeses del món del cinema i la televisió. Tot això a través de conferencies, visualitzacions de films i curtmetratges, i actes en un format molt participatiu tant pels assistents com pels presentadors.


Aquest festival reuneix des d’importants directors, actors i actrius, fins a joves promeses del món del cinema i la televisió. El programa del festival combina conferencies, visualitzacions de films i curts, i actes en un format molt participatiu tant pels assistents com pels presentadors.


Va ser una gala molt emotiva, en la que es va veure la gran acollida que va tenir el festival durant tota la setmana. Des de Sita Murt volem agrair que contessin un any més amb la nostra presència, felicitar a la Llum Barrera per la seva gran interpretació i conducció de la gala, i donar l’enhorabona a Júlia Molins pel seu premi, des d’aquí li desitgem molta sort en la seva trajectòria professional!

El festival va comptar amb la presència de l'actriu Marta Vives que va lluir un increïble i exclusiu vestit de Sita Murt de la col·lecció Catwalk Edition.