Team | Sita Murt Oficial
ENVIAMENTS I DEVOLUCIONS GRATUÏTS
La meva compra ( 0 )
team sita

A Sita Murt ens agrada mimar
i supervisar cada aspecte del procés: des
del concepte que hi ha darrere de cada
peça fins que arriba a les vostres mans.

sita murt

Per aconseguir-ho, comptem amb un grup humà expert i apassionat, uns professionals que vetllen en tot moment per a garantir l’eficàcia de cadascuna de les etapes. A Sita Murt no deleguem cap dels processos clau. Ens agrada tenir cura de tots, perquè tots són importants pel resultat final.

Estem instal•lats a dos centres de treball situats a Igualada: les oficines Centrals, dins la ciutat, i el Magatzem Logístic, al polígon industrial.

A Central treballem tots junts, els departaments Creatiu i de Disseny, l’Àrea Tècnica i de Prototips, el departament de Compres i Producció, el departament Comercial i d’Atenció al Client, Comptabilitat /Finances i Marketing, en un espai que ens permet trobar l’ambient i les eines que cadascú necessita, i alhora la compenetració necessària per fer-ho realitat amb eficàcia. A més, aquest espai, ampli i molt lluminós, ens connecta amb el nostre voltant i alhora ens dóna la tranquil•litat necessària per a poder expressar-nos amb la màxima riquesa.

Al magatzem Logístic, espaiós, net i lluminós, es realitzen els darrers Controls de Qualitat i es fan els estocs de les peces per a poder ser enviades. Utilitzem un sistema informàtic exclusiu estudiat per a poder tractar cada peça individualment, per poder fer-ne un detallat seguiment guanyant en rapidesa i fiabilitat.

A sitamurt/ ens mou la passió pel detall.