Avis legal | Sita Murt Oficial
ENVIAMENTS I DEVOLUCIONS GRATUÏTS
La meva compra ( 0 )

Avís legal

Knit Feelings S.L.
Sita Murt/
B-67080234
Calle Milà i Fontanals, 7, 08700 Igualada, Barcelona, Espanya
eshop@sitamurt.com

Les presents Condicions Generals regularan expressament les relacions sorgides entre Sita Murt, sent el seu titular Knit Feelings S.L., carrer Milà i Fontanals nºº7, 08700 Igualada, Barcelona, Espanya, amb CIF B67080234, en endavant, "Sita Murt") i els tercers (en endavant "Usuaris") que es donin d’alta como usuaris o comprin productes mitjançant la botiga online del lloc web oficial de Sita Murt (https://www.sitamurt.com", en endavant la "Botiga").

Tractament de les Dades de Caràcter Personal

A www.sitamurt.com (Sita Murt) estem molt preocupats per la seguretat i per garantir i protegir la privacitat de les dades aportades pels nostres clients. A més dels mínims establerts per la legislació, la recollida i tractament de les dades s’efectuen sota nivells de seguretat que no permeten la pèrdua, manipulació de les dades o accés a no autoritzats. En acompliment de lo disposat en la Llei 15/1.999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que totes les dades que ens proporcioneu mitjançant l’ordre de comanda i/o la subscripció a rebre informació, seran incorporades a una base de dades propietat de Sita Murt, amb la finalitat de poder gestionar la sol·licitut o les comandes i el seu cobrament i, així mateix, per remetre’l informació sobre productes i serveis comercialitzats de nosaltres, així com per l’enviament de promocions comercials d’altres empreses relacionades amb sectors que puguin ser del seu interès.

El teu consentiment per rebre informació sobre productes comercialitzats per sita Murt o altres empreses curosament seleccionades per nosaltres, s’entendrà consentiti de forma manifesta i inequívoca mitjançant la comunicació de les teves dades a www.sitamurt.com (Sita Murt). Aquests enviaments publicitaris es realitzaran mitjançant correu electrònic. T’informem que les dades que ens facilitis no seran cedits en cap cas a les empreses anunciants. Si no ens comuniques totes les dades marcades com a necessàries, Sita Murt podrà no acceptar la teva comanda. En qualsevol moment podràs exercir el dret d’accés, rectificació cancel·lació i, en el seu cas, manifestar el desig de NO rebre cap tipus de publicitat. Per fer-ho pots:

- enviar una comunicació escrita a Sita Murt (ref LOPD), Knit Feelings S.L., carrer Milà i Fontanals nº7, 08700 Igualada, Barcelona, Espanya, adjuntant una fotocopia del teu DNI

- o bé enviar un missatge a eshop@sitamurt.com amb l’assumpte LOPD i indicant en el missatge el teu nom, cognoms i número de client, junt amb la frase NO VULL REBRE MÉS PUBLICITAT DE SITA MURT I/O NO VULL REBRE PUBLICITAT D’ALTRES EMPRESES.

Si necessites qualsevol ajuda en aquest sentit, si us plau no dubtis en contactar-nos. El nostre desig és servir-te com mereixes i fer que la teva visita a www.sitamurt.com sigui el més satisfactòria possible.