Bloom a la Passarel·la 080 Barcelona Fashion.

El retorn de Sita Murt a la Passarel•la 080 Barcelona Fashion ha portat un esclat de delicadesa als assistents, gràcies a la col•lecció Bloom, plena de teixits i dissenys lleugers, subtils, fins i que ens porten un món delicat, aquarel•lat i gairebé oníric.

Aquest any la 080 s’ha desenvolupat en un marc incomparable: el recinte modernista de l’Hospital Sant Pau de Barcelona, recentment reformat.

En aquest context, Sita Murt ha presentat sedes tan lleugeres que volen, llins d’estructures netes mostren tota la seva ànima, tant en punt com en plana; voiles de finíssims cotons i delicats brodats que s’amaguen en un joc mimètic. En tricot, s’han treballat els fils de lli fora del seu context, buscant estructures tan subtils com especials.

Bloom també ha destacat pels seus colors que ens transporten a un món aquarel•lat per un blanc guix i un blau piscina agrisat, i un contrapunt amb un toc de color pebre. Aquests són els colors principals d’aquesta història, mentre que l'accent ens el dóna un mandarina tan viu com empolsat.